avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale publicarea in M.Of. partea a IV-a
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

publicarea in M.Of. partea a IV-a

Buna ziua,
Imi puteti spune in cat timp se publica in M.Of. partea IV, modificarea unui act constitutiv al unei societati? Cat dureaza de la data inregistrarii in Reg.Com a acestei modificari?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 12:17, 17 Noiembrie 2009
Din cate stiu eu publicarea in MO se face in maxim 60 zile de la transmiterea documentatiei de la ORC.
Am avut o speta in genul asta in 2008. O firma avea nevoie la o autoritate de publicarea in MO a mnetiunii de modificare a Actului Constitutiv.
Am fost la ORC Giurgiu in luna iulie, acolo s-a inregistrat mentiunea in luna aprilie. De acolo am aflat ca se transmisese mentiunea si incheierea judecatorului delegat spre sfarsitul lunii aprilie.Am aflat numarul si data corespondentei transmise
Am fost sfatuit sa merg la MO in zona Complexului expozitional. Asa am facut.Am luat legatura cu o doamna directoare si atunci am aflat ca termenul este de 60 zile. La mine trecusera 3 luni Mi-a motivat ca au fost foarte aglomerati. A luat insa masuri si in urmatoarele doua-trei zile a fost publicata mentiunea.
Bafta
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
Mihail Cazacioc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant finante valery valery Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Marire capital social amrita950 amrita950 Buna ziua! As vrea sa stiu care este cea mai simpla modalitate prin care imi pot mari capitalul social al unui SRL cu asociat unic. La Reg.Com. am primit un ... (vezi toată discuția)
Termen opozitie hotarare aga Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care eu, tert de o societate, doresc sa atac o hotarare aga/decizie asociat unic prin care s-a stabilit sediul societatii intr-un imobil ... (vezi toată discuția)