avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume, posibile consecințe
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume, posibile consecințe

buna ziua, doresc sa-mi schimb numele (este cacofonie) si doresc sa stiu ce efecte are, adica, am un apartament achizitionat pe numele meu si vreau sa stiu daca afecteaza cumva la fel si cu mostenitorii (parintii), trebuie facut alt act si sa-i mentionez acolo?
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Schimb locuita iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru Buna ziua, am un apartament pe numele parintilor mei, pe care doresc sa il dau la schimb cu un alt apartament al altui proprietar. As vrea sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă interesează să știu ce act pot face pentru ... Irina E.B Irina E.B Buna ziua, 1. Mă interesează să știu ce act pot face pentru a mă asigura că voi avea dreptul integral asupra apartamentului pe care l am cumpărat pe ... (vezi toată discuția)
2 frati si 1 apartament ipotecat aaa123 aaa123 parintii mei au un apartament pe care l-au ipotecat pt fratele meu. eu doresc sa preiau ipoteca fratele meu (sa o platesc eu) in schimbul renuntarii lui la ... (vezi toată discuția)