avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Litigiu Telekom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Litigiu Telekom

Buna ziua,
Doresc sa deschid un proces impotriva Telekom. Trebuie sa-mi recuperez de la ei 2.000 ron din Ianuarie 2018 si sunt obligat sa fac asta in instanta.
Este vorba de un contract pe firma. Am incercat si cu ANPC - CJPC dar mi-au spus ca ei apara interesele personelor fizice, si ca trebuie sa ma adresez instantei sa rezolv litigiul.

Am documente si convorbiri scrise care atesta datoria lor fata de mine.
Este vorba de un proces simplu, in care ei recunosc, in scris, ca trebuie sa-mi inapoieze banii dar de 1 an nu am vazut decat promisiuni.

Cer pe aceasta cale ajutorul unui domn/doamne avocat, din ARAD, cu disponibilitate si interes sa ma ajute cu aceasta problema.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
RaduSrb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:18, 15 Ianuarie 2019
In baza documentelor emise de catre operatorul de telefonie,initial notificati-l oficial cu obligatia achitarii integrale a sumelor-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Ar fi recomandabil să formulați inițial o somație prin avocat, ați ieși mai ieftin și ați termina mai rapid, arătând că neîndeplinirea obligației de restituire a plății nedatorate în termen de 15 zile vă va obliga să formulați o acțiune, context în care aceștia vor plăti inclusiv cheltuieli de judecată.
Luați legătura cu un avocat la alegere fie de pe site, fie direct de pe tabloul avocaților.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Din februarie 2018 ii tot notific prin email, plus zeci de apeluri telefonice. De fiecare data primesc acelasi raspuns "Va vom contacta in cel mai scurt timp cu solutionarea."
Am fost de 4 ori si personal la magazinul oficial din Arad, de fiecare data numai promisiuni fara rezolvare.
Le-am scris si pe forum Telekom dar nici acolo nu am rezolvat nimic.
[ link extern ]

Telekom esti zero, talharule!!!

Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
RaduSrb, utilizator
Atunci formulați direct cerere de chemare în judecată, probe aveți, inclusiv recunoașterea lor!
Va multumesc Dle. Tabrea.
Puteti sa-mi recomandati un avocat din Arad? Din pacate Dvs. sunteti din Bucuresti si cred ca distanta este un impediment.

Alte discuții în legătură

Plata greșită către un fost colaborator Larawestie Larawestie Bună ziua, Din greșeală soțul meu a făcut o plata greșită către un fost colaborator, în speță către Telekom România, în valoare de 10000. Când ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru neachitarea drepturilor banesti stipulate intr-un ... ficiu_elena ficiu_elena Buna ziua! Pentru neachitarea drepturilor banesti stipulate intr-un contract de mandat incheiat cu o asociatie de proprietari unde trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Avans proiect casa alesiaarad alesiaarad Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o mare problema pe care nu credeam ca o voi avea vreodata. Am contactat un proiectant la o recomandare a ... (vezi toată discuția)