avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata greșită către un fost colaborator
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata greșită către un fost colaborator

Bună ziua,
Din greșeală soțul meu a făcut o plata greșită către un fost colaborator, în speță către Telekom România, în valoare de 10000. Când a a fost atenționat de greșeală a înștiințat banca, în speță Banca Transilvania și i s-a comunicat ca se va rezolva problema în urma completării unor formulare. Din păcate nici banca nu a rezolvat problema și nici nu reușim sa discutam cu cineva din conducerea firmei Telekom România. Cum am putea rezolva problema în situația data? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Larawestie , utilizator 18:19, 28 Aprilie 2020
Daca Telekom nu consimte sa va restituie banii benevol,atunci trebuie sa va adresati instantei de judecata cu o cerere privind restituirea platii nedatorate.
Formulați notificări organelor de conducere!
În ipoteza improbabilă în care nu produc efecte, veți formula o acțiune fondată pe plata nedatorată, ca fapt licit generator de obligații!
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Mulțumesc mult pentru răspuns! Speram sa găsim 1 număr de contact de la cineva din conducerea Telekom...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit banii altcuiva la salariu, dar nu ii mai am. ce pot face? Emmy123 Emmy123 Bună ziua! Fratele meu lucrează pentru o compania, iar la salariu cei de la munca i-au virat și banii altcuiva din greșeală. El nu a știut fiindca i-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! acum 3 săptămâni am acordat avans unei persoane ... kalin1010 kalin1010 Buna ziua! Acum 3 săptămâni am acordat avans unei persoane fizice pentru efectuarea unei comenzi de cherestea. Înțelegerea a fost verbala, plata s-a ... (vezi toată discuția)
Am dat bani cu imprumut la un prieten Ioanid Ioan Ioanid Ioan Buna ziua. Am facut greseala ca in urma cu 6 luni sa fac un imprumut in banca, iar banii imprumutati sa-i dau unui prieten. Acesta se tot plangea ca are ... (vezi toată discuția)