avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție fără concediu de creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție fără concediu de creștere copil?

Bună ziua, am și eu o întrebare legata de o problema cu care ma confrunt. Am născut pe data de 28 martie 2017 și în acel moment nu eram angajata, am depus actele pentru indemnizație și mi s-a acordat fiindcă am realizat venituri impozitabile cu un an înainte. Acum vrea sa ma angajez înainte de data de 28 ianuarie 2019 și as vrea sa știu dacă am dreptul la stimulentul de inserție dacă nu sunt în concediul de creștere a copilului. Va mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 23 Ianuarie 2019
Ati terminat CCC?
Eu nu am ccc fiindcă nu am fost angajată în momentul nașterii. Primesc doar indemnizație de creștere a copilului.
Aveti CCC ca primiti indemnizatie....

In calitate de ce ati intrat in CCC?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Asta aș vrea să știu că dacă nu sunt în ccc pot beneficia de stimulentul de inserție cu 60 de zile înainte de a mi se termina indemnizația.?
Eu am fost angajată cu câteva luni înainte de a naște și mam încadrat pentru indemnizație. Am scos adeverintele de la fostul angajator. Dar în momentul efectiv al nașterii nu eram angajată.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Anamaria L., utilizator

Alte discuții în legătură

Cic efectuat de tatal salariat elam elam Buna dimineata! Copilul s-a nascut pe 13.08.2014 si tatal salariat vrea sa intre in CCC pana la 2 ani. Mentionez ca mama copilului nu a lucrat niciodata. Va ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil acordat tatalui mihailccc mihailccc Buna ziua, Am o nelamurire referitor la acest concediu si anume dupa nasterea copilului in cit timp se pot depune actele pentru obtinerea concediului in ... (vezi toată discuția)