avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente pentru sediul social la infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente pentru sediul social la infiintare srl

Bună ziua,
Vă rog un sfat: doresc înființare srl pt program Startup Nation. Sediul societății va fi în mediul rural, punctul de lucru la 40 km tot mediul rural.
Cum va trebui sa procedez în condițiile în care sediul social îl fac la imobilul unde sunt coproprietar ( credit ipotecar?). Și ce documente va trebui sa prezint la Registrul Comerțului dacă am acord banca.
De asemenea srl va avea cod caen 8623. Ce documente îmi vor fi solicitate de la medic stomatolog ?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament proprietate srl razvanbuzu razvanbuzu Aş dori să ştiu daca pot închiria unei persoane fizice un apartament care este proprietatea unui srl . Apartamentul nu este nici sediu social ,nici punct ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - obiect de activitate servicii medicale fara spitalizare SmartSpecial SmartSpecial Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care are ca obiect de activitate principal 8621 - Activitati de asistenta medicala generala si toate activitatile conexe ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen de medic costi4 costi4 Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare: Eu in acest moment detin un PFA cu coduri CAEN 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si ... (vezi toată discuția)