avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Discutii diverse
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Discutii diverse

Buna ziua!Am un baiat de 11 ani a locuit cu tatal lui pina in urma cu trei luni cind acesta s-a imbolnavit de cancer .Rudele acestuia se opune sa mearga baiatul in vizita la tatal lui in weekend.Bauatul are handicap grav iar alocatia pensia de handicap si salarude insotitor le incaseaza tot tatal copilului .Unde as puteaapeka sa intru in drepturile copilului deoarece copilul e la mine
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:45, 15 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei si sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra precum si transferul restului drepturilor catre dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela minorului tudosemihaela tudosemihaela Buna ziua . Incerc pe scurt sa va explic o problema pt a primi un raspuns de la dumneavoastra . Am avut o sora care a decedat . In urma ei a ramas un ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap george0908 george0908 Buna ziua,din pacate in familie am o ruda ce este diagnosticata de cca.10 ani cu handicap grav iar mama sa ii este insotitoare primind in acest sens ... (vezi toată discuția)
Cu noua lege pot sa-mi scot din tara fiul minor fara acordul tatalui cameliatatar cameliatatar sunt divortata cu data de 10 /11/2011,am un baietel de 9 ani care mi-a fost incredintat mie in data de 7/06/2011prin hotarire definitiva si irevocabila pina la ... (vezi toată discuția)