avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz calcul cumulat al perioadei suspendarii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz calcul cumulat al perioadei suspendarii permisului

Se dau:
1. suspendare pentru 90 zile in 01.01.2017 pentru depasire viteza legala cu 54 km/h
2. suspendarea devine efectiva in 15.01.2017
3. in data de 07.02.2017 in urma depunerii contestatiei la judecatorie, primesc din nou dreptul de a conduce
4. in data de 01.01.2019 apare sentinta definitiva, care anuleaza amenda dar mentine masura retinerii permisului
5. in data de 15.01.2019 (in termen legal) depun permisul.
6. in data de 20.01.2019 ma prezint la examinare, promovez si trimit cerere de reducere a periodei suspendarii. Cererea o trimit pe email, adresa oficiala comunicata de inspectoratul de politie arges, mi se confirma telefonic receptionarea si procesarea cererii. In email am trimis ambele documente de suspendare, decizia, cererea, PV, copie acte, ma rog, tot ce trebuie ca treaba sa fie clara.
7. raspunsul vitejilor de la Arges: reducerea la 30 de zile opereaza doar din data de 20.01.2019, asadar voi ridica permisul in 19.02.2019.

PROBLEMA: nu mi se iau in calcul cele 3 saptamani in care am "ispasit" pedeapsa de suspendare a permisului, pentru aceeasi fapta, intre datele calendaristice de la punctele 2 si 3.

MENTIUNI:
- ma incadrez legal in toate cerintele
- ignorati va rog datele calendaristice, sunt doar orientative, ca sa fie usor de inteles.

Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
bumbu100, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de conducere permis suspendat silviu1975 silviu1975 Buna ziua, In data de 17.02.2015 mi-a fost suspendat permisul (90 zile) pentru viteza. Am primit dovada de 15 zile cu valabilitate pana in 4.03.2015. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto, reducere perioada suspendare permis Mike09 Mike09 Buna ziua, In luna Mai am fost depistat pe raza municipiului Arges cu viteza de 110 km/h in localitate, fapt pentru care am primit 3 luni de suspendare a ... (vezi toată discuția)