avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis auto, reducere perioada suspendare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis auto, reducere perioada suspendare permis

Buna ziua,

In luna Mai am fost depistat pe raza municipiului Arges cu viteza de 110 km/h in localitate, fapt pentru care am primit 3 luni de suspendare a permisului de conducere. Am contestat acest fapt in istanta la judecatoria din Pitesti. Procesul l-am pierdut vineri din cauza ca nu am avut probe (nu am adus martor).

Vreau sa stiu daca mai pot sa dau examenul pentru reducerea perioadei de suspendare dupa ce am contestat in istanta. Amenda urmeaza sa o platesc saptamana acceasta, permisul il am de 3 ani si nu am mai a fost suspendat pentru o fapta similara. Daca pot sa mai dau examenul vreau sa stiu care este procedura, ce acte am nevoie, unde fac cererea, etc.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua.va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs ! vreau ... Adriana2024 Adriana2024 Buna ziua.Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs ! Vreau sa depun o contestatie asupra unui proces verbal / dovada pentru neconcordanta dintre cele ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere ... Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece a depășit limita de viteza legala în localitate. ... (vezi toată discuția)