avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general scutire impoz forfetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

scutire impoz forfetar

buna ziua,am si eu o firma care plateste tva-ul in franta este cutit de plata impozitului forfetar?
Cel mai recent răspuns: tere , utilizator 15:49, 17 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Potrivit OUG nr. 34/2009, impozitul pe profit minim nu va fi platit de firmele, care abia au fost infiintate sau de cele care sunt falimentate.
Din pacate raspunsul este negativ.
Cu stima !
multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit 16% , dar daca n-am profit mai platesc ceva? mariamem mariamem Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare : ce se intampla daca aleg sa platesc impozit pe profit , dar nu am inregistrat nici un profit, din contra, am ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri impozit forfetar ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL si am o nelamurire in privinta impozitului pe care il voi plati:: Firma va fi microintreprindere, platind impozit ... (vezi toată discuția)
Imp. forfetar emma08 emma08 va rog sa-mi spuneti daca o fimra infiintata in luna sept. acest an plateste impozit forfetar , avand in vedere ca inca nu are activitate ! (vezi toată discuția)