avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imp. forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imp. forfetar

va rog sa-mi spuneti daca o fimra infiintata in luna sept. acest an plateste impozit forfetar , avand in vedere ca inca nu are activitate !
Cel mai recent răspuns: bbn_1982 , utilizator 21:53, 30 Noiembrie 2009
Daca firma s-a infiintat in 2009 nu veti plati impozit forfetar.
O zi buna!
Si daca doresc sa infiintez o firma noua in luna decembrie, pana cand nu o sa platesc impozitul forfetar? doar in 2009 luna decembrie??
cefemy a scris:

Si daca doresc sa infiintez o firma noua in luna decembrie, pana cand nu o sa platesc impozitul forfetar? doar in 2009 luna decembrie??

Potrivit OUG nr. 34/2009 din 11 aprilie 2009 nu platesc impozit forfetar firmele infiintate in timpul anului , asa ca daca infiintati firma in 31 decembrie nu o sa platiti impozit forfetar pentru activitatea din anul 2009 , dar platiti forfetar pentru activitatea desfasurata incepand cu 1 ianuarie 2010 .
O firma infiintata in anul 2009, nu plateste impozit forfetar pana la 31 decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri impozit forfetar ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL si am o nelamurire in privinta impozitului pe care il voi plati:: Firma va fi microintreprindere, platind impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firme ce nu au avut cifra de afaceri bogymania bogymania Vreau sa ridic o problema care nu stiu daca a mai fost abordata. Mi-am infiintat un S.R.L. anul trecut, mai exact pe data de 5 decembrie 2008 este ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar ContSters87904 ContSters87904 Are cineva idee daca s-a scos impozitul forfetar sau daca se va scoate anul acesta? multumesc (vezi toată discuția)