avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii infiintare centru cursuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii infiintare centru cursuri

Buna ziua! Am nevoie de cateva lamuriri cu privire la aspectul juridic al unor situatii, las punctual mai jos:

1. Pentru deschiderea unui centru de meditatii/alte cursuri alternative (ex: social media, graphic design, design floral etc.), ce forma juridica este cea mai recomandata?

2. Ce calificari sunt necesare pentru: adminiatratori ( in cazul srl) si pentru personalul didactic ( e imperios sa existe calificari pedagogice sau e suficient sa aiba calificari acreditate in domeniul in care predau, de ex. Calificare designer floral.

3. Avand in vedere ca institutia in speta este de natura privata( centru cursuri) e necesar vreun aviz al ministerului educatiei? Dar alte avize?

4. Pentru a preda mai multe materii scolare( fiind centru de meditatii) am nevoie de calificari pedagogice, este suficienta o diploma de formator? Am repetat, cu cateva adaugiri.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acte necesare cod caen 8559 Corinasc Corinasc Buna ziua! Am o situatie care necesita cateva lamuriri. Doresc sa deschid un srl care sa aiba ca obiect de activitate cursuri ce presupun pregatirea elevilor ... (vezi toată discuția)
Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)