avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare cod CAEN 8559
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare cod CAEN 8559

Buna ziua! Am o situatie care necesita cateva lamuriri. Doresc sa deschid un srl care sa aiba ca obiect de activitate cursuri ce presupun pregatirea elevilor pentru examenele nationale/pentru activitatea de la scoala (meditatii romana, matematica etc.). Totodata, doresc sa desfasor si cursuri non-formale precum : design grafic, social-media, copywriting, desen etc.
Ma intereseaza cateva lamuriri pentru urmatoarele:
-ce cod CAEN este cel mai potrivit. Din ce am citit, ar fi 8559, este corect?
-ce documente sunt necesare pentru administratorii si pentru angajatii unui srl cu acest domeniu de activitate. Este imperios sa existe calificari in domeniile predate/ absolvirea unor module pedagogice? Este suficient un curs de formator?

Astept cu interes orice raspuns. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
Corinasc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corinasc , utilizator 17:05, 19 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru CAEN meditatii vedeti aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii infiintare centru cursuri Corinasc Corinasc Buna ziua! Am nevoie de cateva lamuriri cu privire la aspectul juridic al unor situatii, las punctual mai jos: 1. Pentru deschiderea unui centru de ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi angajez sotia pe srl pentru obiect de activitate secundar? roland.andrei roland.andrei Buna ziua Sunt administratorul unui SRL avand obiect de activitate principal 6201 iar printre cele secundare si 8559. Eu lucrez pe caen-ul 6201 in proiectele ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)