avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare pensie de intretinere

Buna ziua,
In urma divorțului, la notar, am stabilit plata pensiei de întreținere. Minorul își petrece timpul in proportie de 50% la mine. Pot cere in instanta anularea pensiei de întreținere pe motiv că acesta petrece jumătate din timp la mine, si cheltuielile se împart in mod egal, deci, cheltuielile privind minorul sunt egale?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 17 Ianuarie 2019
Puteti cere stabilirea unui alt program de vizita si diminuarea pensiei.
Cu celalalt parinte ati discutat ?
Cum v-ati inteles in privinta vizitei copilului la notar ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Ideea este ca programul este ok pentru mine. Ideea era ca nu vad motivul pentru care trebuie să plătesc pensia de întreținere in conditiile in care acelasi timp il petrece copilul si cu mine, deci, cheltuielile sunt aceleasi. Adică nu vad de ce sa plătesc pensia daca la întreținerea copilului se contribuie in mod egal!
Inca o data va intreb, ce scrie in intelegerea de la notar cu privire la vizita ?
Scuze, nu înțelesesem mesajul! In actul de la notar scrie ca timpul se împarte un mod egal între părinți, două săptămâni la mama, două săptămâni la tata. Inclusiv vacanțe, sărbători, totul!

Alte discuții în legătură

Divort-custodie comuna-pensie de intretinere AAA+ AAA+ Buna ziua, pe 25 sept 2012 urmeaza sa avem prima infatisare pentru \"divort cu copii\" . Avem un singur copil de 14 ani impliniti. In urma discutiilor comune ... (vezi toată discuția)
In caz de custodie comuna se mai plateste pensie alimentara DogaruValentin DogaruValentin Buna seara,am si eu o nelamurire:in cazul unui divort in care se ajunge la custodie comuna mai trebuie platita pensie alimentara?Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma putati ajuta va rog cu o clarificare in cazul urmatoarei ... MateiuToma MateiuToma Buna ziua, Ma putati ajuta va rog cu o clarificare in cazul urmatoarei spete? La o eventuala stabilire a contumului pensiei alimentare de catre instanta, se ... (vezi toată discuția)