avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare cooperativa de consum
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare cooperativa de consum

care este procedura de lichidare a unei cooperative de consum ce detine un imobil (din preluare de la alta cooperativa)? ce se intampla cu imobilul?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:29, 5 Februarie 2019
Lichidarea se face conform art. 85 si urmatoarele din Legea 1/2005 de catre un practician in insolventa.

Va recomand sa contactati un practician in insolventa pentru efectuarea demersurilor.

Pe site-ul UNPIR puteti gasi tabloul cu practicienii in insolventa cu datele lor de contact.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment- recuperare salarii viu viu Buna seara, Am lucrat la o firma care este in faliment. Nu am primit salariile 3 luni. Sunt inscris la masa credala. Va rog sa-mi spuneti : 1. Pot solicita ... (vezi toată discuția)
Magistrat?! mister!!! vendeta vendeta am urmatoarea dilema: unde pot sa aflu informatii despre un avocat care a fost condamnat pt. trafic de influenta iar acum, cu tupeu face pe consilierul juridic ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma ramasa fara administrator razvvan razvvan Buna ziua. In urma decesului tatalui meu am ramas oarecum pricopsit cu firma lui. El era unic asociat si administrator. Eu ca urmas am primit pe un act de ... (vezi toată discuția)