Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca eliberarea autorizatiei de construire in intravilan, este conditionata de existenta unei cai de acces la drumul public. Care este legea, articolul care prevede acest lucru. Cum se poate trece o suprafata mare de teren din extravilan in intravilan, in vederea construirii locuintelor, obligatii, legislatie ? Va multumesc
Buna seara! Trebuie sa va spun ca sunt foarte dezamagita, nu inteleg de ce nu am primit nici cea mai sumara informatie la solicitarea mea. Nu este nimeni in masura sa imi raspunda? Pentru mine era foarte important sa aflu macar care este cadrul legislativ pe care ar trebui sa-l studiez pentru a afla raspunsul. Intre timp am mai primit o adresa prin care primaria ma anunta ca drumul nou infiintat in 2007, este de fapt un drum din 1999 care s-a obtinut prin translatarea proprietatilor. A mai aparut o intrebare - care este cadrul legal pentru translatarea unor proprietati pentru ca in final terenul eliberat sa devina domeniu public, proprietatea Consiliului Local. Am mare nevoie de un raspuns.
Va multumesc!