avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de acces

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca eliberarea autorizatiei de construire in intravilan, este conditionata de existenta unei cai de acces la drumul public. Care este legea, articolul care prevede acest lucru. Cum se poate trece o suprafata mare de teren din extravilan in intravilan, in vederea construirii locuintelor, obligatii, legislatie ? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
sanseverina, utilizator
Cel mai recent răspuns: sanseverina , utilizator 17:50, 26 Ianuarie 2019
Buna seara! Trebuie sa va spun ca sunt foarte dezamagita, nu inteleg de ce nu am primit nici cea mai sumara informatie la solicitarea mea. Nu este nimeni in masura sa imi raspunda? Pentru mine era foarte important sa aflu macar care este cadrul legislativ pe care ar trebui sa-l studiez pentru a afla raspunsul. Intre timp am mai primit o adresa prin care primaria ma anunta ca drumul nou infiintat in 2007, este de fapt un drum din 1999 care s-a obtinut prin translatarea proprietatilor. A mai aparut o intrebare - care este cadrul legal pentru translatarea unor proprietati pentru ca in final terenul eliberat sa devina domeniu public, proprietatea Consiliului Local. Am mare nevoie de un raspuns.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)
Teren vicii ascunse vioneica43 vioneica43 Am cumparat in 2018 un teren in Poiana Brasov in suprafata de 1000 mp , pe care in CF este mentionata o servitute aferenta unor imobile . Pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)