avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Licitatie deschisa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Licitatie deschisa

Buna ziua!
Acum o saptamana am participat la o licitatie deschisa..toate bune si frumoase..pana am fost sa ridic produsele. Acolo domnul lichidator striga persoanele care au licitat cu cel mai mare pret pentru anumite produse. La anumite produse, persoana desemnata castigatoare nu s-a prezentat, iar produsul i s-a oferit celui de-al doilea licitator, la pretul oferit de el(cel de al doilea). Intrebarea mea este urmatoarea: este legal? ce de-al doilea nu trebuia sa plateasca pretul castigatorului daca acesta nu a mai dorit produsul? Puteti va rog sa mi spuneti in ce lege si articolul este stipulat acest lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Mihai Slv, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu roxana_dandica roxana_dandica Buna ziua, As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ... O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)
Licitatia a cincea ContSters194995 ContSters194995 O intrebare: licitez pentru o casa pentru care nu se mai prezinta nimeni. Am licitat la a 3-a, a 4-a licitatie. Nu mi-au acceptat pretul (era 20 mii euro la o ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil ipotecat naroty naroty sunt debitor ipotecar intr-un contract bancar. suntem la a 2-a licitatie. pretul s-a micsorat cu 25%. intrebare: pot participa pentru a-mi rascumpara ... (vezi toată discuția)