avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin online

Buna ziua, am deschis un (site) magazin online si doresc sa il inregistrez ca PFA insa am observat ca am nevoie de multe acte printre care si :

-documentele care atestă pregătirea profesională sau documentele care atestă experienţa profesională, în copie.
Cum pot dovedi?

-documentul pentru dreptul de folosință asupra spațiului cu destinație de sediu profesional (închiriere, comodat etc) - original sau copie legalizată;
In cazul meu este un magazin online.

Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?
Exista un birou de acte care se ocupa de toate actele cum sunt birourile de acte auto?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:34, 17 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acolo este vorba de sediul social al pfa care este adresa dumneavoastra din buletin si pentru asta veti semna contract de comodat in fata celor de la registrul comertului, cu proprietarul din actele apartamentului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocații se ocupa de aceste aspecte conform legii.
Se poate ocupa de toate formalitatile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As dori sa stiu cum poti sa infiintezi PFA ntr-un oras unde stai in chirie si nu ai contract de inchiriere? Ce alte acte sunt necesare si care ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea unui contract de comodat pentru un pfa viktorV viktorV Vreau să înregistrez un contract de comodat, pentru a declara sediul unui PFA, în apartamentul pe care il deţin, în proprietate. Nu am bani să plătesc ... (vezi toată discuția)
Vreau sa devin pfa Bogdan62 Bogdan62 Ce trebuie sa fac pentru a deveni PFA,acte,pasi,etc.Ce impozite,si taxe se platesc si care este procentul lor?Exista scutiri,inlesniri ,pt persoanele care ... (vezi toată discuția)