avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare teava gaze privata de Distrigaz si inlocuire ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare teava gaze privata de Distrigaz si inlocuire cu cea proprie

20 de propietari in BRAGADIRU ilfov au pus pe banii lor teava de gaz cu toate aprobarile necesare pe toata strada acum 2 ani.La depunerea actelor Distrigaz nu s-a oferit sa contribuie cu nimic .Un alt propietar a facut cerere acum ,de racordare si Distrigaz a raspuns ca trebuie sa ia semnaturi de la ceilalti propietari ca Distrigaz sa puna teava lor proprie si fara despagubiri fata de noi, propietarii drumului de servitute,toate drepturile revenind Distrigazului.Teava pusa de noi ar fi anulata.Este posibil asa ceva?Si daca da ce am putea face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nblaky , utilizator 10:08, 17 Ianuarie 2019
Personal...cred ca cel mai bine ar fi cadeti la o intelegere cu Distrigaz-ul si sa le oferiti dumnealor conducta, contra unei despagubiri, asta bineinteles si daca dimensionarea ei s-a facut in asa fel incat sa se permita racordarea si altor consumatori (
Multumesc,dar solutia lor ,data vecinului este ca noi renuntam la conducta fara nici un drept si in favoarea lor totala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am depus la distrigaz pentru extindere teava de gaz ... Pascu doina Pascu doina Buna seara! Am depus la Distrigaz pentru extindere teava de gaz urmand racordarea,A fost emisa solutia iar cei de la Distrigaz,imi cer acordul propietarilor ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)