avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dupa cat timp mai pot sustine ex auto ptr cat b ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dupa cat timp mai pot sustine ex auto ptr cat b ?

Am facut scoala de soferi am luat sala si pana sa sustin ex ptr.traseu m.am ales cu dosar penal ptr conducere a unui vehicul fara a poseda permis de conducere .Pana la decizia finala a judecatoriei am dat ex ptr.traseu si am obtinut permisul .Acum la terminarea procesului am primit o pedeapsa de 10 luni cu suspendare 90 zile munca in folosul comunitatii si 2 ani de probatiune si permisul anulat .As dori sa stiu dupa cat timp mai pot dobandi permis de conducere. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
marianpetre, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:29, 30 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Buna ziua, as dori sa aflu care sunt pasii pentru a redobandi permisul de conducere(trebuie sa fac scoala de soferi din nou). Va multumesc.
Mai puteți da pentru permis peste 5 ani. Vedeți atunci condițiile.

Ați fost condamnat pentru încălcarea art. 335 alin. 1 CP și prin urmare reabilitarea de drept mai durează 3 ani, conform art. 165 din codul penal.

După 1 an puteați da de permis dacă erați în condițiile art. 335 alin 2 . În momentul săvârșirii faptei nu aveati permis.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2019
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Prins fara permis adrian6969 adrian6969 buna in urma cu vreo 2 saptamani am fost prins fara nici o categorie de permis am fost condus la sectia de politie am dat declaratie.....am fost cooperant ,am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fără permis Stfstephen Stfstephen Buna ziua! Am fost prins in trafic conducând o mașina fără a deține permis de conducere. Menționez ca eram in localitate, cu 90km/h. Nu consumasem ... (vezi toată discuția)