avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme de procedura?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme de procedura?

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema:institutia la care lucrez i-a aplicat lui X o amenda contraventionala,pe care acesta a contestat-o la instanta.
La I termen de judecata ma duc cu intampinarea(pt.a o depune si a cere probe).Desi dosarul meu era printre ultimele pe lista,aflu cand imi vine randul ca instanta luase acest dosar al 2 lea din sedinta,audiase un martor(cel din procesul verbal de contraventie) si,mai mult,ramasese in pronuntare.
Era clar ca nu mai puteam sa fac nimic pe moment,asa ca va intreb pe voi:am vreun temei legal sa contest cele intamplate(mai ales ca-l banuiesc pe judecatorul din cauza de practici......sa zicem nu tocmai la locul lor).
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:04, 17 Noiembrie 2009
Trebuia sa depuneti intampinarea, si sa-i spuneti judecatorului sa o considere concluzii scrise.Puteti ataca cu recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise danalida danalida Bună ziua!Întrucît nu apare pe site-ul judecătoriaei la informațiile dosarului meu dacă instanța a amînat pronunțarea si pentru a putea depune eu ca ... (vezi toată discuția)
Cererea de completare a sentintei mental mental la termenul stabilit de instanta pentru completarea sentintei mai am dreptul de a prezenta concluzii(denumite eventual altfel) in care sa fac referiri la ... (vezi toată discuția)