avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii scrise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii scrise

Bună ziua!Întrucît nu apare pe site-ul judecătoriaei la informațiile dosarului meu dacă instanța a amînat pronunțarea si pentru a putea depune eu ca petent concluzii scrise ,as dori sa stiu daca pot pune concluzii scrise în cazul în care nu am putut ajunge la ședința de judecată in 13.10.2020 ca sa imi sustin verbal cauza pe linga toate probele depuse la dosar pina la data ședinței si instanta a judecat în lipsa si a ramas in pronunțare pt data de 20.10.2020 ?E vorba de un proces pt contestarea unei sancțiuni contravenționale. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
danalida, utilizator
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 23:16, 15 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
acest răspuns util
Puteti sa depuneti concluziile fără probleme.
acest răspuns util
Da, insa sa le depuneti cu 2-3 zile inainte de termenul pentru care s-a amanat pronuntarea, astfel incat judecatorul sa aiba timpul necesar sa le citeasca.

Multumesc tuturor pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)
Depunere concluzii scrise marianaflore marianaflore As vrea sa stiu, va rog, daca la un termen de judecata am solicitat termen scurt pentru depunere de concluzii scrise si instanta a amanat pronuntarea si a ... (vezi toată discuția)