avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere concluzii scrise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere concluzii scrise

As vrea sa stiu, va rog, daca la un termen de judecata am solicitat termen scurt pentru depunere de concluzii scrise si instanta a amanat pronuntarea si a acordat termen scurt (2 sapt), se pot depune concluziile scrise in ziua in care are loc sedinta de judecata? sau trebuie sa le depun cu 5 zile inainte?
Mentionez faptul ca la primul termen s-a dat si cuvantul pe fondul cauzei, termenul pt depunere concluzii scrise a fost solicitat pentru ca parata a depus raspunsul la interogatoriul din oficiu cu o zi inaintea termenului de judecata si nu am avut posibilitatea sa iau cunostinta de cuprinsul acestuia.
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2016
marianaflore, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:38, 15 Noiembrie 2016
Concluziile scrise le puteti depune cel tarziu cu o zi inainte de termenul amanat.
Buna ziua,
Concluziile e bine sa le depuneti cu cel putin o zi inainte de termenul de pronuntare astfel incat sa aiba timp si judecatorul sa le citeasca si sa le ia in calcul la pronuntare.
E bine sa depuneți concluziile scrise ca sa le citească judecătorul.
Dacă nu le depuneți în asa fel încât sa le citească degeaba le mai depuneți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns. ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns. - se spune în lege că: instanţa ar trebui să declare închisă cercetarea procesului ... (vezi toată discuția)