avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare

In situatia in care directorul unei institutii a decedat, cine efectueaza evaluarea personalului care s-a aflat in subordinea acestuia?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 17 Ianuarie 2019
Dirctorul adjunct sau cel desemnat in locul directorului decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare de serviciu(apreciere) piticul piticul Rog foarte mult si foarte urgent sa-mi raspunda cineva la urmatoarea problema .Pana la 30 04 2010 am fost personal contractual si am fost subordonata ... (vezi toată discuția)
Evaluare functionar public Mirela28 Mirela28 Cine trebuie sa intocmeasca evaluarile functionarilor publici? Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de evaluare pentru anul 2010. (vezi toată discuția)
Reorganizare blueeiss blueeiss Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti daca este corect ca, in urma modificarii organigramei unei institutii publice din subordinea consiliului local, ... (vezi toată discuția)