avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN lucrari de amenajare , reabilitare sau ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN lucrari de amenajare , reabilitare sau intretinere fantani arteziene

Buna ziua , Poate sa-mi confirme cineva , daca amenajarea respectiv repararea de fantani arteziene se considera activitate de constructie ? La ce cod CAEN se poate incadra aceasta activitate ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen -constructie fantani arteziene si instalare mobilier urban andreeakristina andreeakristina buna ziua, as dori sa stiu ce coduri CAEN sunt necesare pentru construirea de fantani arteziene si instalarea de mobilier urban. Am cautat in lista cu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen matasaru mihai matasaru mihai buna, vreau sa ma ajute cineva care e in domeniu cu o informatie despre ce cod caen imi trebuie sa pot deschide o vulcanizare (prestari servicii auto) si daca ... (vezi toată discuția)
Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)