avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca creante din polita de asigurare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca creante din polita de asigurare

X a luat un credit pe care l-a garantat cu un imobil. Totodata, s-a incheiat un contract de ipoteca asupra creantelor ce rezulta din polita de asigurare a imobilului. polita e cesionata in favoarea bancii. avand in vedere ca polita este valabila 1 an, la reinnoirea politiei lui X i se solicita sa se faca o alta inscriere in aegrm (cu datele noii polite). Care ar fi solutia sa nu se mai faca annual aceasta inscriere a politiei in AEGRM, cum ar trebui facuta inscrierea initiala ... mai precis, cum ar trebui facuta descrierea initiala a ipotecii, asa incat sa fie valabila inscrierea din AEGRM 5 ani?

Alte discuții în legătură

Inregistrare cesiune polita la aegrm Gica11 Gica11 Dupa incheierea politei de asigurare de locuinta banca ma obliga sa fac contract de cesiune mobiliara asupra crantelor rezultate din polita si sa-l inregistrez ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta cristian_cojocaru cristian_cojocaru Am o locuinta achizitionata prin credit ipotecar. Locuinta este asigurata in baza acestui credit printr-o polita pe care am semnat-o la incheierea creditului ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)