avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara!

Bună seara! Am un dosar penal pe cauza cunsumuului de canabis, analizele de la INML mi au ieșit sunt negative, azi am făcut cerere de o dovada înlocuitoare pentru permisul de conducere. Pot primi o dovada cu drept de conducere?

Alte discuții în legătură

Salut! ma numesc lucian și am 18 ani am și eu o întrebare, ... Lucian Ionita Lucian Ionita Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Consumul de cannabis GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, din data de 29.10.2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost acuzat ca am inhalat dintr o țigară cu marijuana, mi sa facut un test de ... (vezi toată discuția)