avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratie bloc

LA AFISAREA INTRETINERII este normal sa se afiseze separat de calculul intretinerii cine are salariu cat are cheltueli si soldul bugetului? Intrtinerea este facuta pe program corect dar nu se afiseaza decat , cheltueli administrative cu salari cu tot,apa, gaze,alte cheltueli. Vreau sa stiu daca este nornal. Va multumesc anticipat pt.un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:57, 17 Ianuarie 2019
Pentru corecta si corecta dv informare este necesar sa parcurgeti atent disp L nr 196/2018
Legiuitorul a impus administartorului ca pe langa lista lunara de intretinere sa afiseze separat document in care sa prezinte detaliat toate sumele impuse la intretinere,natura acestora si modalitatea de calcul cote individuale intretinere
Nu exista dispozitie care sa impuna obligatia afisarii soldului bugetului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o situatie cu o datorie la asociatia de proprietari ... Angela1989 Angela1989 Buna ziua! Am si eu o situatie cu o datorie la asociatia de proprietari si as vrea sa stiu ce pot face. Am un apartament care nu este locuit de foarte multi ... (vezi toată discuția)
Obligativitate montare senzori/electrovalva gaze pe scara blocului iskra iskra Buna ziua, Am si eu o neclaritate cu privire la obligativitatea montarii detectoarelor automate de gaze naturale, inclusiv pe casa scarilor (recomandabil pe ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie proprietari cristina19824 cristina19824 Buna. Ma puteti lamuri in ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla cu care este tinuta asociatia de proprietari? In sensul ca nu ne este clar cum se ... (vezi toată discuția)