avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare dupa legea salarizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare dupa legea salarizarii

Buna ziua. Am o intrebare: Unde ma incadrez (la cate puncte) dupa noua legea a salarizarii. Sunt angajat contractual referent - sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta la o primarie comunala. Sunt angajat din noiembrie 2006. In iunie 2007 mi-am luat licenta in filologie iar dupa mai bine de un an, in 2008 mi-a fost schimbata incadrarea la studii superioare. Acum salariul meu de baza este de aprox 770 lei, dar cu sporuri iau in mana putin peste 1200 de lei. Cum ma va afecta financiar noua lege? !! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu personal contractual mopeda mopeda buna ziua, sunt salariat contractual la o primarie sef serviciu voluntar situatii urgenta , am obtinut in luna iulie o diploma de licenta si intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)