Bună ziua,
Tatăl meu a fost cazat la un cămin de bătrâni. A suferit un AVC care i-a distrus 75%din creier lăsându-l cu partea stânga paralizata în luna martie. După perioada de spital, l-am internat la un cămin de bătrâni în luna mai. Situația lui s-a tot înrăutățit ajungând de multe ori înapoi în spital, în luna iulie a ajuns ultima data la spital unde și a ramas pana la moarte, în luna septembrie. După ultima internare s-a discutat telefonic despre mutarea tatălui meu la un alt cămin, gen spital.Eu fiind plecata din țară. Adică, doctorul a cerut internarea lui acolo, am fost anunțată de către doctor și am discutat cu coordonatorul centrului de nenumărate ori aceste lucruri despre mutare telefonic. Ajungând la un înțeles verbal ca pana la mutare lui ei vor fii cei care îl vor îngrijiri. Plata lunara se făcea la timp, dar la început am plătit un depozit de 2700ron care ar fii pentu cazul în care s-ar prezenta anumite distrugeri la cămin. S-au dacă ar fii fost un singur an de contract va fii ultima plata, dar în condițiile în care tata a murit se scria ca acei banii ii voi recupera fără zilele în care a fost îngrijit. Mai era o clauza în contract ca dacă acest contract se încheie fără o avertizarea de cel puțin 2 săptămâni, pierd depozitul. Revenind la situația tatălui meu, pe 14 septembrie am decis încheierea contractului, pentru ca trebuia mutat tatăl meu, doar ca pana s-au finalizat actele și externarea din spital tatăl meu a murit pe 20 septembrie . Încercând să-mi recuperez depozitul, m-am lovit de Ignorarea totala, plus ca încercând să-mi recuperez depozitul, minus acele 14 zile, mi s-a comunicat ca ori nu-mi mai vad banii ori accept ca plata sa se facă de când tata a murit, adică data de 20septembrie pentru ca nu am dat preaviz de încheiere a contractului chiar dacă se discuta se mutarea tatălui mei din cursul lunii iulie. Am acceptat ultima opțiune și din septembrie încerc să-mi recuperez cei 900ron rămași. Trimit emailuri, mesage, date de cont, dar doar câteva răspunsuri cum ca plata se va face dar nu s-a făcut pana în ziua de astăzi, dar deja suntem într-un nou an și îmi este frica ca a trecut prea mult ca să mai pot face ceva legal în legătură cu recuperarea banilor.
Va rog sa ma sfătuiți cu ce demersuri legale as putea face pentru recuperarea banilor. Va mulțumesc.
~ final discuție ~