avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie doctorat

Cat ESTE CUANTUMULUI INDEMNIZATIEI DE DOCTORAT IN DECEMBRIE 20`18 SI IN ANUL 2019/PENTRU STUDII SUPERIOARE EVIDENT-AVAND IN VEDERE LEGEA 153/2017 SI OUG 114/2018.
Cel mai recent răspuns: bodisin , utilizator 12:23, 18 Ianuarie 2019
Desi sunt de parere ca trebuie sa se raporteze la salariul minim de 2350lei, OUG 114/2018 nu distinge in ceea ce priveste care indemnizatii isi pastreaza cuantumul ... astfel, indemnizatia de doctarat va avea o valoare de 950 lei si in 2019.

Multumesc!
Cornel Vasile a scris:

Desi sunt de parere ca trebuie sa se raporteze la salariul minim de 2350lei, OUG 114/2018 nu distinge in ceea ce priveste care indemnizatii isi pastreaza cuantumul ... astfel, indemnizatia de doctarat va avea o valoare de 950 lei si in 2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica oug 114/2018? Tatu M Tatu M Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica, mai exact intr-o biblioteca judeteana si va expun urmatoarea situatie: Conform art. 14 alin. (1) din Legea 153 / ... (vezi toată discuția)
Sporul de doctorat Marcy79 Marcy79 Bună ziua! Am o neclaritate în privința cuantumului sporului de doctor. Din ce am citit eu, potrivit Legii 153/2017, sporul de doctor este în cuantum de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)