avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Profiluri false de facebook cu numele meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Profiluri false de facebook cu numele meu

Buna ziua!Cineva ma hartuieste,de 2 saptamani a facut zeci de profiluri de facebook cu pozele mele si nu stiu de unde are o poza cu buletinul meu.Le posteaza si spune ca sunt prostituata.Pot sa ma duc la politie cu asa ceva sau cum pot rezolva?Ca am crezut ca o sa inceteze dar face intruna de saptamani...
Cel mai recent răspuns: Gabi9797 , utilizator 00:18, 18 Ianuarie 2019
In primul rand puteti raporta problema celor de la Facebook care ii va bloca conturile apoi puteti concomitent sa va adresati cu plangere Politiei facand capturi ale imaginilor profilului respectiv...
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
DenisRif, utilizator
Pai asta e problema,ca eu si prietenii mei tot dam report,dar face conturi intruna,zeci de conturi cu diferite nume si mailuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe site-urile de socializare Lauricius Lauricius Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)
Poză luată de pe profilul meu de facebook, fără acordul meu. mă poate ajuta poliția? Stanchescu Stanchescu Buna! Acum ceva timp am postat o poză cu mine pe profilul meu de facebook, după un timp o persoană mi-a luat poza respectivă și a postat-o pe profilul ei ... (vezi toată discuția)