avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mersul pe linie de tramvai suspendata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mersul pe linie de tramvai suspendata

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire privind mersul autoturismelor pe linia de tramvai suspendata, este voie ? Daca esti prins de Politie poate sa te sanctioneze?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:19, 20 Ianuarie 2019
Daca este linie de tramvai, ce sa caute autovehiiculele sa circule pe linia de tramvai ? Este contraventie si se poate plati amenda contraventionala si chiar suspenda permisul de conducere.
Daca aveti linie continua in dreapta liniei de tramvai, nu aveti ce cauta acolo.
Conteaza mult si situatia efectiva din teren..
Ca sa va dau un exemplu.. circul pe o portiune de drum unde e o singura banda langa linia de tramvai, pe acea banda e oprirea interzisa.. dar nu numai ca se opreste, se parcheaza.. si in spic, daeja cred ca s-ar mira aceia sa le zica cineva ca nu se parcheaza.. am scris la primarie, la serviciul circulatie.. aiurea, raspund basme..
Noi circulam numai pe linia de tramvai ca nu avem pe unde.. pot sa fie si 7 benzi continue.
daca aveti gard de ex, care delimiteaza linia de tramvai, nu aveti ce cauta acolo pe linie, de asta va zic, conteaza mult situatia in sine.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat neacordare de prioritate mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana zilele trecute mi-a fost suspendat permisul de conducere 60 de zile pt neacordare de prioritate care a rezultat cu un accident fara victime omenesti, ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate axa_andrei axa_andrei Buna ziua, Am avut un incident cu o masina intr-o intersectie dirijata prin indicatoare si in care eu aveam indicator de cedeaza trecerea, insa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cristian987 cristian987 Buna ziua, Mi s-a suspendat permisul pentru 60 zile pe motiv ca mergeam pe sensul opus al liniei de tramvai. S-a intamplat pe Soseaua Barbu Vacarescu unde ... (vezi toată discuția)