avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Urgentare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Urgentare tva

Buna ziua, am facut cerere ca firma mea sa devina platitoare de tva(sunt transportator de marfuri rutiere) iar procesul dureaza mult prea mult, deja sunt 2 saptamani si jumatate si nu m-au chemat nici la interviu, ce as putea sa fac sa urgentez acest proces,nu stiu sa platesc o taxa sau ceva..pentru ca nefiind platitor de tva am dificultati in desfasurarea activitatii

Alte discuții în legătură

Masina din strainatate fara tva CRISTY40 CRISTY40 Sunt administratorul unei societati care are in obiectul de activitate si transport intern si international de marfuri, in zilele care urmeaza vreau sa aduc ... (vezi toată discuția)
Ce tip de firma pentru transport marfa ? deepbluesea deepbluesea Buna ziua , ma intereseaza sa infiintez o firma pentru o activitate de transport marfa , am un camion de 7.5 tone , nu este cine stie ce afacere , raman undeva ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl catara2 catara2 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)