avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier victima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier victima

Buna ziua, acum doua seri am avut un accident. Am coborât din taxi, iar un alt taxi m-a lovit fiind lovit din spate de o alt mașina. Am fost prins cu piciorul între cele doua taxi, am fractura la glezna, medicul mi-a zis ca o sa stau in gips vreo doua luni. Recuperarea durează trei-patru luni. Cum ar trebui sa procedez? Țin sa Menționez ca ma întorceam de la serviciu. Cine îmi plătește daune? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 16:37, 18 Ianuarie 2019
Daca nu se poate asa, evenimentul nu este avizat de ITM ca si accident de munca, va puteti adresa persoanei gasite vinovate de producerea accidentului pentru eventuale daune.
Nu ar strica sa faceti asta si acum, poate va ajuta un avocat, procedura in acest caz nu o cunosc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier la sfarsitul programului imbroserv imbroserv Atunci cand un angajat al unei unitati militare, produce un accident rutier cu victima decedata , dupa terminarea programului, poate fi tras la raspundere si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier(accident de munca) IIULIU IIULIU Buna Va rog sa-mi spuneti ce drepturi am in situatia urmatoare:ma intorceam cu masina(eram pasager) spre casa dintr-o alta localitate unde am fost intr-o ... (vezi toată discuția)
Accident mortal de munca dedea2 dedea2 buna ziua , mama mea a decedat intr-un accident mortal la locul de munca ( un balot dintr-o stiva s-a dezechilibrat si a cazut peste ea , omorand-o la fata ... (vezi toată discuția)