avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Adresa inchidere cont prin refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Adresa inchidere cont prin refinantare

Buna ziua, am facut un credit de refinantare la Raiffeisen la sfarsitul lui noiembrie 2018, ei au virat suma aferenta refinantarii in contul meu curent de la ING, dar eu nu am inchis creditul.
A trecut o luna si jumatate, iar acum cei de la Raiff ma ameninta ca imi dau scadenta anticipata a creditului daca nu le aduc adresa de inchidere a creditului vechi.
Daca eu platesc ambele rate si nu sunt restante, au voie sa solicite rambursare anticipata a creditului?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Informatii referitoare la executarea silita sfr sfr Stimati Domni, Sunt intr- situatie delicata si as dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii si sfaturi. In anul 2007 am contractat in acelasi ... (vezi toată discuția)
Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)