avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot sa inteleg din aceasta \"pronuntare\"
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot sa inteleg din aceasta "pronuntare"

Buna ziua, ce pot sa inteleg din aceasta situatie:

Obiect: proxenetismul (art.213 NCP)

2 inculpati si 4 persoane vatamate

**.**.2019
Ora estimata: 9:00
Complet: Completul de judecată nr. 2
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: trimite cauza la repartitie aleeatorie
Document: Încheiere de şedinţă

Ce inseamna solutia pe scurt?
Deci acei 2 inculpati chiar au savarsit infractiunea de proxenetism. Ce inseamna ca trimite cauza la repartitie aleeatorie?
Prima sedinta si deja incheiere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 18 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa se judece procesul dupa ce se va stabili un complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor ioana1987 ioana1987 buna ziua am un baiat de 3 ani jumate si avem custodie comuna vreau sa plec cu minorul in strainatate iar tatal nu este de acord am inaintat un proces si el nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate. Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)