avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare si costuri aferente unei donatii din uae
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare si costuri aferente unei donatii din uae

Buna ziua,

Am si eu o intrebqre daca cineva ma poate ajuta am un prieten pe langa dubai si se va mita de acolo in alta tara si vrea sa imi doneze mie o masina. Care ar fi pasii necesari sa o pot aduce in romania si cam ce costuri etc.

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain din afara ue in romania AndreeaMars AndreeaMars Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - Prietena mea este casatorita cu un cetatean libanez-palestinian, ambii locuind in Dubai. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal scorpioanca scorpioanca Acum catva timp in urma un prieten a sustinut un examen la scoala de politie!!! A recurs la metode neortodoxe sa zic asa si acum este cercetat!!! El a decalart ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism de catre cetatean american si asigurare bogde bogde Buna ziua, Am un prieten american care vrea sa vina in Europa si sa locuiasca aici mai multe luni pe an; ia in considerare sa-si cumpere on masina si a ... (vezi toată discuția)