avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Studiile superioare de scurta durata(3ani) se pot incadra ca si grila salariala la studii superioare ,potrivit ultimelor modificari din 2019. De mentionat ca exista si vechime de 8 ani in domeniu.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:02, 19 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Ubi lex non distinquit, nec nos distinquere debemus.
HG 937/2018 nu distinge intre SLD si SSD, deci se aplica in ambele situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea salariului din ianuarie 2019 se aplica daca ai absolvit ca inginer intr-un domeniu(chimie-mediu) si lucrezi ca inginer in alt domeniu (automotive-ing mecanic) ? Fierascu Fierascu E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea ... (vezi toată discuția)
H.g. nr. 557/2019 mancipri mancipri O persoana care se afla in concediu de odihna in perioada 14, 08.2019 - 6.09. 2019 beneficiaza de ziua libera conform H.G. nr. 557/2019? Si daca da, cand va ... (vezi toată discuția)
Admitere in magistratura AnyLorak AnyLorak Intrebare:daca am activat ca si avocat intr-o tara straina timp de 5 ani, indeplinesc conditia de a avea vechimea necesara pentru inscrierea la concursul de ... (vezi toată discuția)