avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... comunicare solutie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

comunicare solutie

buna ziua

spuneti-mi va rog daca procurorii pot aprecia ca mi-a fost comunicta o ordonanta (care nu mi-a fost comunicata) prevalandu-se de faptul ca am vazut ordonanta cand am cerut sa consult dosarul.

luarea la cunostinta este sinonima cu comunicarea in sensul cpp?

multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: barandaniel , utilizator 03:55, 21 Ianuarie 2019
Despre ce O e vorba?
multumesc pentru raspuns

este vb despre ordonanta de neincepere a UP a procurorului de caz
Vorbim despre vechiul cod de procedura penala? Ca acum, solutiile de neincepere din vechea reglementare au fost inlocuite cu solutiile de clasare.
ncpp ordonata de clasare a procurorului care se bazeaza pe referatul politistului cand procurorul isi insuseste motivele si temeiul legal aratat de politist
Art. 316

Înştiinţarea despre clasare

(1) Ordonanţa de clasare se comunică în copie persoanei care a făcut sesizarea, suspectului, inculpatului sau, după caz, altor persoane interesate.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
Duca Oana, Avocat

Alte discuții în legătură

Plangere yannys02 yannys02 buna ziua, cu o saptamana inainte sotia mea(casatoriti legal de 10 ani) a depus o plangere cum ca eu as fi duso in anglia pentru prostitutie asta pt ca neam ... (vezi toată discuția)
Exista obligatia comunicarii nup-ului inculpatului pe care l-am reclamat? eusaisapte eusaisapte Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul persoanei interesate de a ataca ordonanta procurorului Narcisa_ Narcisa_ Redau urmatoarea speta: Pe trecerea de pietoni un sofer da peste o doamna care la cateva zile din cauza accidentului aceasta decedeaza. In urma ei raman ... (vezi toată discuția)