avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere

buna ziua, cu o saptamana inainte sotia mea(casatoriti legal de 10 ani) a depus o plangere cum ca eu as fi duso in anglia pentru prostitutie asta pt ca neam certat si ea a vrut sa ne separam.la trei zile neam impacat ea revenind la domiciliu impreuna cu minorul, am uitat sa precizez avdm un baietel de 10 ani.am fost impreuna sa retrag plangerea iar domni politisti neau pus sa declaram iar.ea a declarat ca a spus la nervi ca sa imi faca rau iar eu am declarat ca nu este adevarat si nu am cunostinta de asa cv.politistul mia spus ceva de genul ca il vz trimite la parchet cu propunere de solutionare/clasare.acum va intreb care ar fi urmarile? si cum ar trebui sa procedez?va multumesc
Cel mai recent răspuns: yannys02 , utilizator 11:52, 10 Mai 2017
Daca se claseaza o sa scapati.
si daca nu se claseaza care ar fi urmarile si ce ar trebui sa fac? si ce sanse de clasare are daca pleaca cu propunere de clasare de la politie?
ma poate ajuta cineva cu mai multe amaninte? multumesc
Procurorul poate dispune clasarea conf.art.315 NCPP,daca nu emite ordonanta prin care claseaza sau renunta la urmarirea penala, procurorul va emite rechizitoriu prin care dispune trimiterea in judecata.[Art.327 NCPP].Opinia mea este ca, ar fi sanse de clasare,daca va trimite in judecata consultati un avocat.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal, urgentare Chisalita Chisalita Buna ziua puteti sami dati un sfat daca dosarul meu penal a plecat de la politie acum 3 saptamani a ajuns în instanta????? Si ce pot sa fac sa l grăbesc ... (vezi toată discuția)
Procurorii au competenta de a solutiona plangeri contraventionale cu care am sesizat politia in baza legii 61/1991? eusaisapte eusaisapte Procurorii au competenta de a solutiona plangeri contraventionale cu care am sesizat politia in baza legii 61/1991? Mentionez ca procurorul a emis si un ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza sa inceapa procesul dupa ce s a pus in miscare ordonanța actiunii penale? Luciana Lucia Luciana Lucia A fost depusa o plangere in mai 2016, iar anul acesta in septembrie s a pus in miscare ordonanta actiunii penale? Poate sa mai dureze pana la inceperea ... (vezi toată discuția)