avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de Mostenire

Buna ziua, Doresc o Informatie daca se poate,
In urma cu cati-va ani ,au Decedat Bunicii mei iar la scur timp a decedat tatal meu .
Anul trecut eu impreuna cu Matusa si unchiul meu am inaintat actele ptr. succesiune , Tatal meu ne avand decat 0.5 ha. pamant extravilan , fiind de 18 ani singur dar ne fiind Divortat , Sotia avand dreptul la acea jumatate de Hectar, Fratele renuntandu-mi in Favoare mea , am ramas pe actul succesiuni doar eu cu Mama, Tatal meu ne avand nimic altceva pe al sau nume. Iar bunicii fiind si ei la randul lor Decedati sau inaintat din nou actele de succesiune ,unde si aici mama mea are drept! ,
Finalizand Succesiunea si dupa parintii tatalui meu , am fi vrut sa punem imobilul la vanzare impreuna cu matusa si unchiul meu ,dar avand si mama mea drept dupa tatal meu , ea nu mai vrea sa ne ofere acea semnatura ptr. a putea vinde acest imobil , doar daca ii oferim contra cost pentru semnatura dansei, asta insemnand 10.000 de euro, la care imobilul este evaluat la 25.000 de euro max,iar toate astea dupa eliberarea certificat-ului de Mostenitor, intrebarea finala este daca am putea impreuna cu Matusa si Uchiul meu, sa o dam in judecata si cat la % ar putea fi cota de castig?
Va Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
Mandras07, utilizator

Alte discuții în legătură

Problemă la moștenire Mandras07 Mandras07 Bună ziua, În iarna anului 2013 bunicul meu din păcate a decedat , noi fiind o familie mai sărăcăcioasă nu am avut banii necesari pentru a face ... (vezi toată discuția)
Impartirea averii dupa decesul ambilor soti IOANA223 IOANA223 matusa mea a decedat acum 13ani, tatal meu fratele matusii mele dupa decesul acesteia nu a deschis succesiunea pentru dreptul sau la apartamentul pe care ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Buna ziua aş dori să primesc un răspuns pertinent la următoarea întrebare. dacă sora mamei mele, împreună cu soţul ei au locuit timp de 33 de ani în ... (vezi toată discuția)