Bună ziua,
În iarna anului 2013 bunicul meu din păcate a decedat , noi fiind o familie mai sărăcăcioasă nu am avut banii necesari pentru a face succesiunea , la doi ani distanță a decedat și bunica mea , aceiași problema nu dețineam acei bani pentru succesiune , ne rămăsese imobilul plus terenul din spate, tatăl meu împreună cu fratele și sora nu făcuse succesiune din cauza problemei sus menționate la scurt timp după decesul bunici a decedat și tatăl meu , țin să menționez că mama mea este în tara dar nu era divorțată cu toate că nu mai avusese nicio o tangenta amândoi de 18 ani , după decesul tatălui meu ne având decât 0.5ha. agricol și 100 de mil. Datorii la stat ptr. Impozitele gospodărești fiind bolnav nu a mai putut să muncească, eu am decis sa preiau acel teren unde a avut construit un imobil împreună cu mama mea ,acel imobil fiind ilegal pe acel teren eu l-am luat în concesiune dar am făcut o înțelegere cu Consiliul local că voi achita acele datori eu ca fică , acum am ajunsesem sa achit toti acei 100 mil. Iar sa precizez eu m-am ocupat în prealabil de tot inclusiv spitalizarea tatălui meu plus înmormântarea am căutat prin toate mijloacele să-mi aduc fratele și mama la mormântarea tatălui meu și am refuzată , acum am ajuns sa finalizăm acea succesiune împreună cu mătușa unchiul și mama mea ,ptr.ca fratele a renunțat la tot dreptul lui în favoarea mea ,dar asta este doar ptr. Ai scurta drumul de la Iași la Timișoara și a face să decurgă succesiunea mai repede, după cum am spus am rămas eu mama și frații tatălui meu .
Eu am platit toate cheltuielile de succesiune ptr. Tatăl meu iar ptr. Bunici am achitat în trei eu mătușa și unchiul. Acum mama având din ambele părți moștenire am ajuns la înțelegerea să mă împuterniciasca să pot înainta actele ptr. Intabularea acelui 0.5ha. extravilan și bineînțeles sa ne facă un act notarial prin care sa putem vinde și imobilul bătrânilor ,doar ptr. A nu veni de fiecare data la TM ptr. Orice semnătura, ajungând la această înțelegere am decis împreună cu fratele meu sai oferim acel 0.5ha iei iar noi să împărțim ce nu se cuvine din partea tatălui după bunicii noștri unde ar fi avut și ea drept, renunțând noi in favoarea iei și ia de asemenea renunțând la casa , acum se fac aproape două luni de când a fost finalizat acel contract de moștenitorii am așteptat în tot acest timp să-mi trimită acele procuri dar într-un târziu mă sunat și mi-a spus că nu îmi mai trimite nimic doar daca vreau ptr. Prima data sai intabulez acel pământ că pe urma să-l poată vinde și după aceea îmi va face restul de procuri , bineînțeles că nu am putut accepta astfel de propunere eu am decis să-mi trimită documentele sa pot face tot odată mai ales având și cumpărător la imobil, iar mama mea a refuzat , acum după tot ce am menționat mai sus eu m-am ocupat în totalitate cu tot inclusiv cu datoriile ,mama a complectat la telefon dacă îi dăm 10.000€ ea ne oferă acea semnătura dacă nu, NU .
Acum aș dori să o dau in judecata ptr. Că nu am putut sa ajung la o înțelegere cu ea ptr. Că nici imobilul împreună cu acel teren nu valorează mai mult de 20.000€ nu putem sai oferim acei bani și să menționez acel teren și casa sunt după bunici nici decum după tatăl meu ,celalt teren unde au construit acea casa a fost amplasată ilegal eu am fost prim proprietar prin concesiune pe acel teren la care ea menționează, povestea ar fi mai lunga dar eu mă opresc aici , acum ptr. Cei care s-au întâlnit cu astfel de probleme sau un avocat ,doresc sa știu dacă am putea să o dăm în judecata eu împreună cu frații tatălui meu și care ar fi cota de câștig , doresc sa știu ce am de făcut dacă se merita sau nu să o dăm în judecata . Vă mulțumim! Toate cele bune .