avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pe nr rosii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pe nr rosii

Buna seara.

Am primit o amenda cum ca nu am platit parcarea de la Politia Locala in cta.

Am numere rosii. Intrebarea mea este daca ei stiu unde sa trimita amenda daca am nr rosii si masina nu e imatriculata definitiv.. Adica se poate vedea ca nr rosii sunt pe numele meu.. cu tot cu adresa etc..

Mentionez ca nu eram la masina, mi au lasat bilet in parbriz
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:55, 19 Ianuarie 2019
In cererea pentru eliberarea numerelor provizorii (rosii) sunt trecute numele si adresa proprieetarului autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate - dosar penal sau nu? MSorin MSorin Buna ziua, Acum 5 6 luni am fost inregistrat de un aparat radar cu viteza de 72 Km/ora la nici 500 metri de locuinta. Problema a fost mai complicata ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda “stationare pe zona destinata spatiului verde” Roxana Ilie Roxana Ilie Buna ziua! Am primit astazi 25.09.2020 ,la posta, o scrisoare de informare (privind incalcarea unor norme referitoare la protectia mediului) ce ma ... (vezi toată discuția)