avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Sunt divortata.Am un minor de 12ani.Tatal minorului achita pensia alimentara dupa minimu din romania.Insa el lucreaza in germania.Doar atat stiu.Am incercat sa aflu detaliu unde dar se ascunde foarte bine .nu am nici o cale de a afla exact.Care sunt demersurile pentru a afla si de al obliga sa plateasca dupa germania?


Alte discuții în legătură

Cum pot divorta in lipsa sotului maryana8090 maryana8090 buna ziua,cum pot divorta fara sot.,avem doi copii minori impreuna care stau in grija mea si a parintilor mei,el este plecat in portugalia,suntem despartiti ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara ameliamutu ameliamutu buna seara am primit hotararea de divort si pe ea este scris ca sotul meu este obligat sa imi plateasca pensie alimentara pt copil incepand cu data de ... (vezi toată discuția)