avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot divorta in lipsa sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot divorta in lipsa sotului

buna ziua,cum pot divorta fara sot.,avem doi copii minori impreuna care stau in grija mea si a parintilor mei,el este plecat in portugalia,suntem despartiti din 2011 decembrie.el din cate am inteles are pe altcineva,si un copil cu acea persoana.as dori sa stiu cum as putea sa divortez,daca el nu este in tara,si nici nu va dori sa se prezinte.de asemenea cum as putea sa il oblig legal sa imi plateasca pensie alimentara pentru copilasi.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 19:27, 22 Iulie 2015
Buna ziua! Aveti posibilitatea sa divortati si fara ca sotul dumneavoastra sa fie prezent, folosind calea unei actiuni judecatoresti care trebuie deschisa la ultimul domiciliu a sotilor. Ar fi bine sa contactati un avocat pentru a va putea prelua informatiile de detaliu si de a va indica demersurile necesare.
Ar trebui sa aveti minime date despre el, atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am decis sa divortam dar as dori sa stiu ce se intampla ... utilizator.7 utilizator.7 Buna ziua, am decis sa divortam dar as dori sa stiu ce se intampla daca eu plec din apartamentul proprietate comuna in chirie. Avem doua fete de 15 si 11 ani, ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate nikita 27 nikita 27 eu sunt despartita de sotul meu de 5 luni,dar inca nu am inaintat nici unul divortul din cauza banilor si eu stau cu copilul meu la mama mea.La vara vreau sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui sunt o mamica cu doi copii,doua fetite una de 3 ani si o luna si respectiv o luna.eu si sotul meu ne-am cam despartit adica eu am plecat din octombrie de unde ... (vezi toată discuția)