avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dig de apărare împotriva inundațiilor a unui oraș.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dig de apărare împotriva inundațiilor a unui oraș.

Vă rog să-mi spuneți dacă pe coronamentul unui dig de apărare împotriva inundațiilor unui oraș se pot amenaja o alee pentru plimbare, bănci și iluminat?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 10:44, 26 Ianuarie 2019
Daca digul apartine celui care intentioneaza sa faca acele amenajari, dpdv tehnic si legal nimic nu impiedica realizarea lor.
Cu respectarea dispozitiilor legale in materie de amenajare de spatii de agreement si instalarea dispozitivelor de securizare a utilizatorilor.
Posibil sa aveti nevoie de avizul primariei si al ISU.
Dar digul este al ABA (Administrația Bazinală a Apelor Cluj). Ce putem face cei din Năsăud (cetățenii)?
Indiferent de cine doreste sa faca aleea respectiva, este nevoie de autorizatii - ISU, primarie, Agentia de mediu, etc.
Puteti sa ne ajutati sa intelegem ultima intrebare?
"Ce putem face cei din Năsăud (cetățenii)?"

Alte discuții în legătură

Legea 215/2001 julien_slbz julien_slbz Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...? Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent... Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)