Vă rog să-mi spuneți dacă pe coronamentul unui dig de apărare împotriva inundațiilor unui oraș se pot amenaja o alee pentru plimbare, bănci și iluminat?
La Năsăud, jud. Bistrița-Năsăud, pe malul drept al Someșului Mare este un dig pentru apărarea orașului împotriva inundațiilor. Pe dig, oamenii se plimbă și fac sport în momentele libere. Ideea mea a fost să propun edililor să se amenajeze coronamentul zidului cu câteva bănci, iuminat și iarna o dezăpezire. Digul este al Administratia Bazinala a Apelor Cluj iar Primăria spune că nu se poate face nimic! Eu insist și sper ca cineva (mă bazez că este an electoral :)) mă va auzi!
Hmmm, stimate utilizator, speta dvs presupune deci o cooperare intre doua ce?!?
Administraţia Bazinala de Apa Someş-Tisa este o institutie publică de interes naţional acolo unde primaria Nasaud este o administratie locala.
Interesele nu sunt comune, riscurile nu pot fi impartite!
Haideti sa nu luam Clujul sau Nasaudul de Strasburg, Freiburg sau Amsterdam!!!
Trebuie sa intelegeti ca o cooperare la acest nivel induce drepturi si obligatii reciproce, nu prea cred in sansele dvs de a creea bazele acestei cooperari, cu tot anul electoral.
It's a long way to Tipperary,
It's a long way to go. (to a real home in Romania).
Zodiac... :)
tanguera
[b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie)
[b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)