avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intrebare duplicat certificat de căsătorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intrebare duplicat certificat de căsătorie

Cum pot obține,duplicat la certificatul de casatorie,eu fiind casatorita in anul 1982,in Comuna Traian,judetul Bacau.
Imi trebuie pentru,schimbarea Cartii de Identitate.
Am o copii xerox,facute la certificat de casatorie.
Se poate legaliza la notar si cu acesta legalizat,se poate elibera Cartea de identitate ,de catre,Politia Municipiului Bacau?
Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu stimă ș respect,va mulțumesc!
Lenuța Gherguț
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:40, 20 Ianuarie 2019
Faceți cerere pentru eliberarea unui nou certificat la Starea civilă. Nu vi se acceptă copie legalizată pentru o nouă carte de identitate.
Faceți asta înainte de a expira cartea de identitate, și luați cu dvs. și una din copiile certificatului pe care l-ați pierdut.

Dacă mergeți la Starea civilă unde v-ați căsătorit îl obțineți, probabil, în aceeași zi. Sunați înainte acolo.
Dacă nu puteți merge acolo, depuneți cererea la Bacău, dar poate o lună până îl primiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate misirotaru misirotaru sunt din orasul buhusi jud. bacau. lucrez in italia,am bilet de avion dus-intors pentru o saptamana imi.pot schimba buletinul in acest timp? si certificatul ... (vezi toată discuția)
Nu am acte sa divortez ContSters136391 ContSters136391 Buna ziua, Sotul meu a ascuns toate actele noastre (certificat casatorie, certificat nastere copil, etc). Vreau sa bag divort dar nu pot din acest motiv. ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)