avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Am cumparat o casa cu teren 16.67 ari intabulat in 2018 , in realitate sunt 17.36 ari acest teren de 17.36 de ari este înregistrat la primarie si se gaseste si la arhiva , vecinul din gard vrea diferenta cu pretextul ca este al lui , cum pot sa revendic terenul în act ,mentionez ca 17.36 de ari se afla în curte si este împrejmuit cu gard de peste 50 de ani. Ce as putea face sa lipesc diferenta de teren la intabulare?

Alte discuții în legătură

Am probleme cu vecinul din cauza gardului, care a fost pus în urma unei înțelegeri cu fostul proprietar și nu corespunde cu ce e în acte. Îmi poate lua vecinul cât teren vrea? Elena ciocan Elena ciocan Am cumparat o casa cu teren mai mult lung decat lat . Fostul propietar cand sa intabulat a ajuns la un acord cu unul dintre vecini sa mute gardul cu 1 m în ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa bucuriejoy bucuriejoy Va rog sa-mi raspundeti la urmaroarea intrebare . Suntem mai multi vecini care am dobandit teren de la acelasi proprietar . Eu sunt singurul care am cumparat ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta cu excedent de teren din proprietatea altcuiva francisc1959 francisc1959 Buna ziua! As avea nevoie de sfatul Dvs. in urmatoarea situatie: In anul 2000 am cumparat o casa cu gradina. Mentionez casa si gradina erau imprejmuite ... (vezi toată discuția)